Επισκοπή: Παρέμεινε ο Φοβάκης, τέλος ο Γούλας

Ανανέωσε με την Επισκοπή ο  Φοβάκης, παρελθόν αποτελεί ο Γούλας
Ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Φοβάκη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν είχε πρόβλημα να τα βρει με τη διοίκηση του συλλόγου μας και να επιδιώξουν από κοινού να επαναφέρουν την Επισκοπή σε ρόλο πρωταγωνιστή. Το σωματείο μας του εύχεται υγεία και φυσικά πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες.»

Ο Βασίλης Φοβάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έχει περάσει από την Επισκοπή Κ19, ενώ έχει αγωνιστεί με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα τόσο στην Γ' Εθνική όσο και στην Football League.

Φοβάκης: "Υπάρχει προοπτική"

Λίγο μετά την ανακοίνωση παραμονής του δήλωσε: «Ελπίζω φέτος να κάνουμε μια πορεία που θα φέρει την ομάδα μας σε θέση οδηγού. Έχουμε τον τρόπο, φτιάχνουμε την ομάδα, υπάρχει προοπτική για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Αυτό επιδιώκω και ‘γω από τη μεριά μου ως ποδοσφαιριστής αυτή της ομάδας.»

Παρελθόν ο Γιώργος Γούλας

Ο Γιώργος Γούλας δεν θα φοράει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο τον γυπαετό στο στήθος. Η συνεργασία της Επισκοπής με τον βραχύσωμο επιθετικό έληξε με την ανακοίνωση να επισημαίνει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Γούλα. Ο σύλλογός μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου