Επισκοπή: Απέκτησε τρεις, αποδέσμευσε επτά

Στην απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούφου, Ρουσσάκη και Μανωλακάκη προχώρησε η Επισκοπή
Σε τρεις ακόμη μεταγραφές προχώρησε η Επισκοπή. Οι παίκτες που ήδη προπονούνται κανονικά με το υπόλοιπο τμήμα είναι οι: Θεόδωρος Σκούφος, Λευτέρης Ρουσσάκης και Σπύρος Μανωλακάκης. Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Θεόδωρο Σκούφο, Λευτέρη Ρουσσάκη και Σπύρο Μανωλακάκη.

Ο Θεόδωρος Σκούφος έχει γεννηθεί στις 14/07/94, έχει ύψος 1.73μ. και αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στις ακαδημίες του Αθλόπολις, έπειτα αναχώρησε για τον Παναθηναϊκό για 2 έτη (Κ20), ακολούθησε ο ΟΦΗ, έγινε επαγγελματίας στον Εργοτέλη και μετά έπαιξε στον Γιούχτα και στον ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Ο Σπύρος Μανωλακάκης έχει γεννηθεί 29/07/85 κι έχει ύψος 1.74μ. Αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά ως μπακ χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ΕΑΡ 2000 και έπειτα αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες του ΟΦΗ (Δ' Εθνική), στον Αστέρα Τρίπολης (Δ' Εθνική, Γ' Εθνική παίρνοντας το πρωτάθλημα).

Στην συνέχεια ακολούθησε η Θύελλα Πατρών (Δ' Εθνική), ο Αίαντας Σαλαμίνας (Γ' Εθνική). Κατέβηκε εκ νέου Κρήτη και αγωνίστηκε με στην ΠΕΡ (Δ’ Εθνική). Από κει και πέρα έπαιξε κατά σειρά στην Ασή Γωνιά (Δ' Εθνική και Α' τοπικό), στον Ψηλορείτη όπου αγωνίστηκε έως και μέχρι την περσινή σεζόν.

Ο Λευτέρης Ρουσσάκης είναι γεννημένος 22/08/88 και έχει ύψος 1.80μ. κι αγωνίζεται ως στόπερ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομών του ΟΦΗ . Σε ηλικία 17 χρονών αγωνίστηκε στον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι έπαιξε στην Γ' Εθνική, πήρε το πρωτάθλημα κι ακολούθως έπαιξε στη Β’ Εθνική.

Έπειτα αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη και πήρε το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική. Αγωνίστηκε επίσης για 6 μήνες στο Χαϊδάρι και για μιάμιση σεζόν στον Ιωνικό (Β' Εθνική). Ακολούθησε ο Κισσαμικός (κέρδισε άνοδο από την Δ' Εθνική στην Γ' Εθνική), μία χρονιά στον Ερμή, άλλη μία στον Ηρόδοτο (Γ' Εθνική) και πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανθηραϊκό (κέρδισε πρωτάθλημα, κύπελλο και άνοδο στην Γ' Εθνική).

Ο σύλλογός μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται να είναι δυνατοί με πολλές επιτυχίες στο τέλος της σεζόν που μόλις άνοιξε.»

Δηλώσεις...

Θ. Σκούφος: «Νομίζω ότι η ομάδα δεν είναι γι’ αυτές τις κατηγορίες. Το πλάνο της ομάδας είναι πολύ θετικό για μας τους ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να πω πολλά. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε ως σύλλογος.»

Σπ. Μανωλακάκης: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα οργανωμένο σωματείο με τέτοια διοίκηση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην Γ' Εθνική. Τίποτε δεν είναι εύκολο. Από τη μεριά μας χρειάζεται μόνο δουλειά και υγεία για να πετύχουμε τα παραπάνω.»

Λ. Ρουσσάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σ’ αυτή την ομάδα προκειμένου να κάνουμε όλη τη μεγάλη προσπάθεια για να βγούμε στην Γ' Εθνική. Μένει να είμαστε όλοι υγιείς και να φτάσουμε στο στόχο μας.»

Παρελθόν επτά ποδοσφαιριστές

Στον αντίποδα, έχουν αποχωρήσει εδώ και κάποιες ημέρες, ωστόσο και τυπικά, η Επισκοπή επικυρώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με επτά ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την οριστική λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Γκουτζελά, Σάββα Γεωργιάδη, Γιάννη Ντινιωτάκη, Ρουσλάν Ιβάνοφ, Αλεξάντερ Μίλιτς, Ράντοσλαβ Μμπάτζεφ, και Γιάννη Καψιώτη. Ο σύλλογός μας τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο υπόλοιπο της καριέρας τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου