ΝΟΧ: 52 μετάλλια στους Παγκρήτιους Αγώνες

ΝΟΧ: 52 μετάλλια στους Παγκρήτιους Αγώνες
Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία αλλά και με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 9-12 ετών πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο Χανίων οι Θερινοί Παγκρήτιοι Αγώνες Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών που διοργάνωσε η Π.Ε.Κ.Υ.ΚΡ.

Συνολικά, 16 σωματεία από την Κρήτη και την Ρόδο διαγωνίστηκαν σε όλα τα αγωνίσματα στην πιο σημαντική διοργάνωση σε επίπεδο Κρήτης που γίνεται κάθε χρόνο γι’ αυτές τις ηλικίες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων πήρε μέρος με 75 αθλητές και αθλήτριες, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει τον αριθμό των 52 μεταλλίων (26 χρυσά, 11 ασημένια, 15 χάλκινα) κατακτώντας την 2η θέση στην γενική κατάταξη πίσω από τον Ν.Ο. Ρεθύμνου που συνέλεξε 27 χρυσά μετάλλια.

Οι επιδόσεις των νεαρών κολυμβητών του Ν.Ο. Χανίων ήταν πολύ καλές, σημειώνοντας σχεδόν όλα τα παιδιά ατομικά ρεκόρ ενώ άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το αξιοσημείωτο είναι πως 16 μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΝΟΧ σημείωσαν επιδόσεις ανάμεσα στις 40 καλύτερες στην Ελλάδα στις κατηγορίες τους κι έτσι θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο στο τέλος της εβδομάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης που θα γίνει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου