ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Ο Μπακόπουλος στο τεχνικό team

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Ο Μπακόπουλος στο τεχνικό team
Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Μπακόπουλο. Παράλληλα, ευχαριστεί ιδιαίτερα το Γιάννη Ξενάκη για την προσφορά του στην ομάδα, η οποία και θα συνεχιστεί μέσα από τα τμήματα υποδομών.

Επίσης, την συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Χανίων ανανέωσε ο βοηθός προπονητής, Νίκος Μαθιουδάκης και συμπληρώθηκε το τεχνικό Team που θα πλαισιώσει τη νέα σεζόν τον Γιάννη Κατσούλη. Η σύνθεση είναι η εξής:

* Γιάννης Κατσούλης - Προπονητής
* Νίκος Μαθιουδάκης - Βοηθός προπονητή
* Γιάννης Μπακόπουλος - Προπονητής τερματοφυλάκων

Το βιογραφικό του Μπακόπουλου

Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) στην Αθήνα, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B', ενώ το 2011 ολοκλήρωσε τον κύκλο της Σχολής Εξειδίκευσης Προπονητών Τερματοφυλάκων της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, με την φανέλα του Αθηναϊκού (1995-1997), ενώ στην Κρήτη έχει αγωνιστεί σε Επισκοπή, Ιωνία, Αστέρα Ρεθύμνου, ΕΑΠ, ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Επίσης, ήταν διεθνής με την Εθνική Ομάδα Νέων U17, αλλά και με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων. Προπονητής τερματοφυλάκων έχει διατελέσει σε Ο.Φ. Αρμένων, Επισκοπή, Α.Ο. Χανιά και ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου