Συγχαρητήριες ανακοινώσεις σε ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις σε ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ
Την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει ήδη η πρωταθλήτρια Χανίων ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την επιτυχία "πέφτουν βροχή". Αναλυτικά:

ΑΟ Κεραμειά: «Το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά, συγχαίρουν την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία και επάξια εκπροσώπηση των Χανίων στην κατηγορία. Τα Χανιά μας έχουν να υπερηφανεύονται πλέον και για την τέταρτη ομάδα τους σε εθνικές κατηγορίες. Συγχαρητήρια και πάλι!»

Ακαδημία Σούδας: «Το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων σας στη νέα κατηγορία.»

Πανακρωτηριακός - Ένωση ΘΚ: «Τα Δ.Σ. των ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακός Α.Ο., Ε.Θ.Κ. και Λεόντων Ακρωτηρίου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές συγχαίρουν την διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και όλους όσους συνέβαλαν για την ιστορική άνοδο της ομάδας τους στη Γ’ Εθνική! Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανάλογες επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής!!!»

Γρανίτης: «Ο Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας συγχαίρει την ομάδα του ΙΝΚΑ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία.»

Αστέρας Χαλέπας: «Ο Α.Π.Σ. Αστέρας Χαλέπας συγχαίρει την Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για την άξια άνοδό της στην Γ΄Εθνική κατηγορία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου