Σκοποβολή: "Σάρωσε" τα μετάλλια ο Παγκρήτιος Α.Σ.

Σκοποβολή: "Σάρωσε" τα μετάλλια ο Παγκρήτιος Α.Σ.
Απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στα Ολυμπιακά αγωνίσματα Ανδρών και Γυναικών Πυροβόλου Πιστολιού και Τυφεκίου στην Αττική. Η κυριαρχία του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στα πιστόλια επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά.

Χρυσοί στο ομαδικό οι άνδρες με Ανταλκίδα Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντίνο Μπινυχάκη - Εμμανουήλ Μαρκάκη

Χάλκινες στο ομαδικό οι γυναίκες με Ανδρομάχη Μαρκογιαννάκη - Ιωάννα Μαρή - Ειρήνη Ιωάννου

Ασημένιο μετάλλιο για την Ανδρομάχη Μαρκογιαννάκη στο σπορ πιστόλι γυναικών όπου στην πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία των γυναικών με αποτέλεσμα 531/600 πέρασε 3η στον τελικό του αγωνίσματος και κατόρθωσε να ρίξει αγώνα μπαράζ για την πρώτη θέση με την "ιέρεια" του αγωνίσματος Άγη Κασούμη.

Ατυχής συγκυρία για τους Κωνσταντίνο Μπινυχάκη - Εμμανουήλ Μαρκάκη, οι οποίοι ενώ πέρασαν στον τελικό του πιστολιού ταχύτητας 1ος και 2ος αντίστοιχα δεν κατάφεραν να κρατηθούν στις θέσεις τους και τερμάτισαν 5ος και 6ος αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτη και η συμμετοχή του Ιωάννη Λεκάκη του Γυμναστικού Συλλόγου Αθλοκίνηση στους αγώνες πιστολιού των ανδρών.

Στα τυφέκια τώρα χρυσός ο Κωνσταντίνος Βερτούδος στο αγώνισμα των τριών στάσεων ανδρών. Με ικανοποιητικά αποτελέσματα και για τους υπόλοιπους του αγωνίσματος.

Να σημειωθεί και η συμμετοχή των αθλητών Κωνσταντίνου Μπινυχάκη - Κωνσταντίνου Βερτούδου για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μόναχο της Γερμανίας που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκοποβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου