Κασσιόπη - Κισσαμικός 2-0

Ήττα για τον Κισσαμικό στην Κέρκυρα
Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε εορταστικό κλίμα λόγω της φιέστας των γηπεδούχων για την επάνοδο στην Super League τα πάντα ουσιαστικά κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Κόντος έκανε την σέντρα, ο Ανδρεόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, η μπάλα κόντραρε στον Ιωάννου και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 33' ο Κόντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Κασσιόπης και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στην συνέχεια ο Κισσαμικός προσπάθησε να αντιδράσει και είχε καλές στιγμές με τους Αυγενικού, Σαπαλίδη και Μάντζη. Πριν την έναρξη του ματς η Χανιώτικη ομάδα, σε ένδειξη αναγνώρισης της επιτυχίας της Κασσιόπης, σχημάτισε έναν διάδρομο μέσα από τον οποία πέρασαν καταχειροκροτούμενοι οι γηπεδούχοι.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 33η

Αναμέτρηση: Κασσιόπη - Κισσαμικός 2-0
Σκόρερ: Ανδρεόπουλος (10'), Κόντος (32' πέναλτι)
Ημερομηνία: Κυριακή 22/05/2016
Ώρα έναρξης: 17:45
Γήπεδο: Ε.Α.Κ. Κέρκυρας

Κασσιόπη (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Σουάνης (81' Ζουμπουλάκης), Κρητικός, Κόντος, Χιντζίδης, Μπαλντοβαλίεφ (69' Ντουαλά), Ανδρεόπουλος (86' Καραγιαννίδης), Βλάχος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γεωργακόπουλος.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Αυγενικού, Παντελάκης, Σμίλτος (68' Μανιάς), Μάντζης, Σαπαλίδης (86' Τσικουδάκης), Τζημογιάννης, Άλμπερτ, Ποκόνγκ (75' Βλάχος).

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Ημαθίας)
Α' Βοηθός: Αθανάσιος Παπαδάκης (Ημαθίας)
Β' Βοηθός: Ελευθέριος Καραλής (Ηπείρου)
4ος: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής: Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου