Βραβεία Ακαδημίας Ακρωτηρίου (Μάρτιος 2016)

Την περασμένη Τρίτη (12/04) πραγματοποιήθηκε η απονομή "Βραβείων Συμπεριφοράς και Προσπάθειας" στους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ακρωτηρίου για τον μήνα Μάρτιο, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γεώργιο Βούρβαχη, τον Α' αντιπρόεδρο Δημήτριο Λυκάκη και τον γενικό γραμματέα Ιορδάνη Ακασιάδη.

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Βασίλειος Παπαδάκης, τόνισε την μεγάλη συμβολή της ΕΠΣ Χανίων στην ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου και τη σημασία που δίνει στις υποδομές διοργανώνοντας τα παιδικά πρωταθλήματα.

Επίσης, συνεχάρη τους προπονητές - συνεργάτες του για την αφοσίωση τους στο τεχνικό πρόγραμμα της ακαδημίας και την εξέλιξη των παιδιών, ως και στα σωστά μηνύματα που περνάνε στα παιδιά μέσα από παράλληλες δραστηριότητες και τα «Μαθήματα ζωής» που εκφράζουν τις ακαδημίες Ακρωτηρίου, την αγάπη και το μεράκι των προπονητών και των μελών των Δ.Σ και την συμπαράσταση των γονέων. Μάλιστα ανακοίνωσε δράση της Ακαδημίας σε σχέση με το περιβάλλον που αφορά σε καθαρισμό παραλιών του Ακρωτηρίου.

Με τη σειρά του ο Βούρβαχης αναφέρθηκε στην διοργάνωση και την επιδότηση των πρωταθλημάτων υποδομών, με έξοδα της ΕΠΣΧ σε σχέση με διαιτητές και γιατρούς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται συνολικά στις Ακαδημίες Ακρωτηρίου, αλλά και ειδικά για τα μαθήματα συμπεριφοράς, προσπάθειας για τη διαμόρφωση σωστών ανθρώπων πρώτα και καλών αθλητών.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις οι οποίες ολοκληρώθηκαν με πολλά χαμόγελα και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού Μανώλης Κουκουράκης, η πρόεδρος των Λεόντων Κωνσταντίνα Εξεζίδου, μέλη των Δ.Σ Πανακρωτηριακού - ΕΘΚ - Λεόντων, αρκετοί γονείς και φυσικά τα παιδιά από τα τμήματα που είχαν εκείνη την ώρα προπόνηση. Οι έπαινοι ανά τμήμα δόθηκαν ως εξής:

Τμήμα Τερματοφυλάκων: στον Ιωάννη Χατζηδάκη
Τμήμα Προτζούνιορ 2009 (ΕΘΚ): στον Παναγιώτη Δάλλα
Τμήμα Προτζούνιορ 2008 (Πανακρ/κός): στον Μιχάλη Εργαζάκη
Τμήμα Προτζούνιορ 2008 (Λέοντες): στον Σωτήριο Ταπανάρη
Τμήμα Τζούνιορ 2007 (Λέοντες): στον Αλέξανδρο Νικολαντωνάκη
Τμήμα Τζούνιορ 2006 (Πανακρ/κός): στον Στυλιανό Μακράκη
Τμήμα Προπαίδων 2005 (Λέοντες): στον Νικόλαο Λεβεντάκη
Τμήμα Προπαίδων 2004 (ΕΘΚ): στον Σπυρίδων Κουριδάκη
Τμήμα Προπαίδων 2004 (Πανακρ/κός): στον Κων/νο Καραβούλια
Τμήμα Παίδων 2002-03: στον Βασίλειο Μαυρακάκη
Τμήμα Νέων 2000-01: στον Γεώργιο Νταβράνη

Νικητής του Ειδικού Βραβείου Δεξιοτεχνίας στο Τμήμα 2005 ήταν ο Γεώργιος Νικολαντωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου