Πανελευσινιακός - Κισσαμικός 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πανελευσινιακός και Κισσαμικός, σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, στο δημοτικό γήπεδο Ελευσίνας για την 29η αγωνιστική της Football League. Από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες.

Στο 35ο λεπτό η Χανιώτικη ομάδα έφθασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Γιαννίτση μετά την εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 68' όταν εκτέλεση φάουλ του Γιαννιτσάνη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Λαζαρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί η ολιγόλεπτη διακοπή στο 19ο λεπτό λόγω έντασης στην κερκίδα, το ακυρωθέν (ως offside) γκολ του Γιαννιτσάνη στο 45' και η αποβολή του Λίτσου στο 76ο λεπτό...

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 29η

Αναμέτρηση: Πανελευσινιακός - Κισσαμικός 0-0
Ημερομηνία: Κυριακή 24/04/2016
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Δημοτικό Ελευσίνας

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (73' Κωνσταντινίδης), Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Κακαράς, Λίτσος, Ναούμ (39' Πούρνος), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Βαϊσχάιμερ (65' Τσολακίδης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Πότσι (71' Μάνιας), Αυγενικού, Ποκόνγκ, Μάντζης (84' Τσοντάκης), Σκραπάρας (74΄ Σαπαλίδης).

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Α' Βοηθός: Παναγιώτης Σερεμέτης (Μεσσηνίας)
Β' Βοηθός: Ανδρέας Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Ιωάννης Κακριδής (Κορινθίας)
Παρατηρητής: Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης (Αχαΐας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου