Παναιγιάλειος: Αύριο η αποστολή για Κισσαμικό

Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του στο γήπεδο Δημητρόπουλου ενόψει του μεθαυριανού αγώνα του στο Μάλεμε με αντίπαλο τον Κισσαμικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος της Football League.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Γκατσέσα, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο αλλά δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου επικεντρώθηκε και σήμερα σε ασκήσεις ομαδικής τακτικής, ενώ ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι τού προγράμματος αφιερώθηκε και στα τελειώματα φάσεων, από τον άξονα ή τα πλάγια.

Η αυριανή (τελευταία και χαλαρή) προπόνηση έχει οριστεί για τις 14:30 στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και θα περιλαμβάνει ανάλυση (μέσω βίντεο) του τρόπου παιχνιδιού του Κισσαμικού.

Αμέσως μετά ο Παρασκευόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα περιλαμβάνει 18 συνολικά ποδοσφαιριστές και η οποία στις 17:30 συνοδοί, τεχνική ηγεσία και παίκτες θα αναχωρήσουν με το λεωφορείο τής ομάδας για τον Πειραιά, όπου θα επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής για να ταξιδέψουν για το λιμάνι της Σούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου