Επισκοπή - Ατρόμητος Πειραιά 2-2

Με γκολ του Βίκτορ Σίσκοφ στο φινάλε η Επισκοπή πήρε την ισοπαλία από τον Ατρόμητο Πειραιά. Το τελικό 2-2 μπορεί να κρατά στο παιγνίδι της παραμονής την Ρεθυμνιώτικη ομάδα όμως, δεν ευχαριστεί, ούτε την Επισκοπή ούτε τον Ατρόμητο.

Λίγο η κούραση (η Επισκοπή έπαιζε την Πέμπτη με τον ΟΦΗ) και λίγο ο ανταγωνισμός που υπήρχε καθώς και ο Ατρόμητος πολεμούσε για τον ίδιο στόχο, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα. Κι όμως, ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με το γκολ του Μίλιτς. Τα γκολ της αναμέτρησης:

1-0 Στο 6ο λεπτό ο Μίλιτς "εμπιστεύθηκε τα πόδια του" και σούταρε με δύναμη, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Καψαλοπήδα και κατέληξε στα δίχτυα.

1-1 Στο 39' ο Παναγιωτόπουλος βρήκε τον Ευθυμιάδη κι εκείνος με την "μία" τον Δανασή, ο οποίος σούταρε και σκόραρε ισοφαρίζοντας.

1-2 Στο 45' από νέα βαθιά μπαλιά, ο Δανασής κέρδισε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Ράπτης βρέθηκε μόνος του από θέση μέσα αριστερά και με πλασέ, πέτυχε το 2ο γκολ των φιλοξενούμενων.

2-2 Στο 90' ο Σϊσκοφ βρέθηκε μόνος από πλάγια αριστερά και ψύχραιμα πλάσαρε στην απέναντι γωνία ισοφαρίζοντας και "σώζοντας" τον βαθμό για την Επισκοπή.

Επισκοπή (Κωτσοβός): Γεωργίου, Παπαδήμας, Καψιώτης, Λένγκα, Πάτας, Μπάτζεφ (78' Μέμος), Γούλας (57' Σίσκοφ), Ιβάνοφ (60' Χαλκιαδάκης), Μίλιτς, Μηνάς, Κωτάτης.

Ατρόμητος Πειραιά (Λεϊβεράς): Παπαδόπουλος, Κωλιός, Μαρινάκης Φισαράκης, Καψαλοπήδας, Ράπτης, Σαμιώτης, Δανασής (89' Μπλατζάκης), Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης (65' Χριστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου