Σε Χανιά και Παλλήνη το "5th Beach Cup"

To "5th Beach Cup 2015-16" συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας Τριανταφυλλίδης Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων. To Beach Cup 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε Αττική και Χανιά κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup)

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική. Κάθε αγωνιστική περίοδος θα αναδείξει τους δικούς της πρωταθλητές.

Το 5th Beach Cup θα γίνει Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στην Παλλήνη (κατηγορία ONE STAR) και Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου (κατηγορία TWO STARS) και το διοργανώνει ο αθλητικός φορέας Τριανταφυλλίδης Beach Volley Tournament και Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στα Χανιά στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις beach volley Νέας Κυδωνίας Χανίων και το διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων.

Στον νικητή και στην νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του «Novasports Beach Volley Tournament».

Πρόγραμμα Αγώνων - Χανιά - One Star Cup

Τεχνική σύσκεψη γυναικών, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 14:00
Τεχνική σύσκεψη μικτού, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 12:00
Τεχνική σύσκεψη ανδρών, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 14:00

Πρόγραμμα Αγώνων - Χανιά - Two Star Cup

Τεχνική σύσκεψη γυναικών, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, 9:00
Τεχνική σύσκεψη μικτού, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 15:00
Τεχνική σύσκεψη ανδρών, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, 09:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου