Πογιέτ: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πλατανιά:

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, γιατί ξεκινήσαμε το παιχνίδι, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη για να μας φύγει κάθε αμφιβολία από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί ότι είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις βγήκε στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του. Κάναμε καλή διαχείριση του σκορ, ενώ η αποβολή του παίκτη του Πλατανιά μας έδωσε την ευκαιρία να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Οπότε η επιστροφή μας θα είναι χαρούμενη.

Για το αν περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση με βάση την εικόνα του Πλατανιά στον πρώτο γύρο: Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε. Το έκανε να φαίνεται έτσι η ροή του ματς, αλλά δεν ήταν εύκολο. Το γρήγορο 2-0 προκάλεσε σοκ στον Πλατανιά. Αν είχε ισοφαρίσει θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι.

Για το τρόπο που πανηγύρισε και για το αν αισθάνθηκε πίεση μετά την ήττα στο ματς με τον Λεβαδειακό: Γίνομαι φανατικός με την ομάδα που δουλεύω. Με επηρεάζουν και τα αρνητικά και τα θετικά. Για αυτό θέλησα να πανηγυρίσω με τον κόσμο.

Για τον κόσμο που ήταν στο πλευρό της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που πάτησε στα Χανιά: Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Τους ευχαριστούμε και ελπίζω να φύγουν και αυτοί ικανοποιημένοι.

Για το αν αυτή η εμφάνιση ήταν η πιο "μεστή" της ΑΕΚ για φέτος: Εμείς δουλεύουμε για να δεχόμαστε δύσκολα γκολ και να πετυχαίνουμε εύκολα. Αν έχετε δει όλα τα προηγούμενα τέρματα που έχουμε δεχτεί ήταν από λάθη, εκτός του Πανιωνίου που ήταν ένα απίστευτο γκολ. Θέλουμε ο αντίπαλος να δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει να πετύχει ένα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου