Νέος Κισσαμικός - Πέργαμος 2-1

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο τερμάτων τον Χάρη Μαραγκουδάκη ο Νέος Κισσαμικός διπλασίασε τις νίκες του στην Γ' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Γιώργου Σημαντηράκη νίκησε με 2-1 την Πέργαμο, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου. Ο Μαραγκουδάκης στο 44ο λεπτό με σουτ άνοιξε το σκορ. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Ι. του Στ. Χωραφάκη από μακρινή απόσταση. 

Την νίκη στον Νέο Κισσαμικό χάρισε ο Μαραγκουδάκης με σουτ στο 65'. Η Πέργαμος ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ποντικάκη στο 90ο λεπτό.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Χαραλαμπάκης, Παπαδάκης, Αντ. Ζουριδάκης, Κ. Καρμπαδάκης, Νικολακάκης, Μπέκας (75’ Καστρινάκης), Μαραγκουδάκης, Ν. Ζουριδάκης, Γ. Ψωματάκης (90’ Αγγ. Ψωματάκης), Β. Ψωματάκης (80’ Καστανοπουλάκης), Ξανθουδάκης.

Πέργαμος (Στέλιος Κασσελάκης): Γεωργίλης (75’ Παπαδόπουλος), Τσακιράκης (4’ λ.τρ. Ιγγλεζάκης), Ι. του Ιωσ. Χωραφάκης (60’ Σφηνιαδάκης), Κουφογιαννάκης, Ποντικάκης, Ι. του Στ. Χωραφάκης, Σταυρουλάκης, Ντενεκετζής, Γκουτζουβελίδης, Μπικουβαράκης, Φανουργιάκης.

Διαιτητής: Γιουματζίδης
Βοηθοί: Διαμαντής - Λογαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου