Πλατανιάς: Η προπόνηση της Δευτέρας

Έχοντας πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα, ο Πλατανιάς στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς είδε και τον Ντίνα να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 

Η σημερινή προπόνηση αρχικά περιλάμβανε ασκήσεις με παιχνίδι κατοχής όπου πήραν μέρος όλοι οι παίκτες. Στην συνέχεια όσοι είχαν παίξει το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν σε εντατικούς ρυθμούς. 

Η προετοιμασία για το ματς του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη με πρωινή προπόνηση, ενώ μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη στην Αθήνα. 

Οι παίκτες της Χανιώτικης ομάδας θα παραμείνουν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην πρωτεύουσα και θα επιστρέψουν στη βάση τους την Πέμπτη, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν με την Καλλονή (31/10/2015, 17:15) στα Περιβόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου