Παράσχος: "Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί"

Στην αποτελεσματικότητα των παικτών του Πλατανιά, αλλά και στο γεγονός ότι η σημερινή (πρώτη) νίκη θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία της ομάδας στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό: 

«Πάνω από όλα χρειαζόμασταν τους βαθμούς για τον ψυχολογικό τομέα γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια και στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά δυστυχώς δεν είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς που δικαιούμασταν. 

Σήμερα ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα και από την στιγμή που έγινε το 2-0 αν και δεν είχαμε συνέχεια στην απόδοση μας, κινδυνεύσαμε πολύ λίγο και γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι. 

Πιστεύω ότι με αυτά τα τέσσερα τέρματα, σπάει και η γκίνια και των επιθετικών μας για να μπορέσουμε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια. Οι δύο βαθμοί που είχε η ομάδα ήταν πλασματικοί και όλα τα σχόλια για τον Πλατανιά ήταν θετικά. 

Αυτή η ομάδα μπορεί να έχει συνέχεια. Την έχουμε χτίσει τόσο καλά που μπορεί να έχει και διάρκεια. Θα ήταν ψέμα αν σας έλεγα ότι δεν είχα άγχος. Αν σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε, θα είχαμε προβλήματα. 

Αν δεν παίρναμε βαθμούς ομάδα θα είχε πολύ μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Για το θέμα του Ολιμπά θεώρησα ότι ήταν ντεφορμέ. Η συμπεριφορά του απέναντι σε μένα κάκιστη, γι” αυτό κι έμεινε εκτός ομάδας. Θα αποφασίσω για συνέχεια ανάλογα με την συμπεριφορά του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου