ΠΑΟ Κρουσσώνα - Επισκοπή 1-2

Την πρώτη της νίκη, με σκορ 1-2 και μάλιστα εκτός έδρας, κατόρθωσε να πάρει η Επισκοπή απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Κρουσσώνα. Μ' ένα γκολ του Μεχντί στο 40ο λεπτό κι άλλο ένα του Γούλα δύο λεπτά αργότερα, το Κρητικό ντέρμπι έμοιαζε να λήγει νωρίς. Τα γκολ:

0-1: Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από μια "στημένη μπάλα" με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κερούς Μεχντί στο 40ο λεπτό.

0-2: Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Γιώργο Γούλα όταν στην κάθετη πάσα του Σταυρόπουλου, ο νεαρός στράικερ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Χωραφάκη στέλνοντάς την στα δίχτυα στο 42'.

1-2: Στο 90ο λεπτό ήρθε η μείωση του σκορ από τον ΠΑΟΚ και τον Σούρσο αλλά από 'κει και πέρα δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για κάτι άλλο.

ΠΑΟ Κρουσσώνα (Γιάνγιανιν): Χωραφάκης, Τσοχαταρίδης, Μπάμπης, Κανδυλάκης, Καρυπίδης, Καλεμάκης, Μανιδάκης (82’ Σούρσος), Σκούφος (65’ Νηστικάκης), Πήλιος, Ανωγειανάκης, Σαβελίδης.

Επισκοπή (Γκώνιας): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Μποτωνάκης, Σταυρόπουλος, Γούλας (82’ Φοβάκης), Δελήμπασης, Ηλιόπουλος (78’ Τοπάλι), Μεχντί (84’ Βελονάκης), Σπάσιτς, Παπαδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου