Κισσαμικός: Η αποστολή για Σέρρες και Λαμία

Για μία εβδομάδα η ομάδα του Κισσαμικού θα απουσιάσει από την βάση της, λόγω των παιχνιδιών με Πανσερραϊκό (27/10, 15:00) για το Κύπελλο Ελλάδας και Λαμία (01/11, 15:00) για την 6η αγωνιστική της Football League.

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, στην οποία δεν συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από το λιμάνι της Σούδας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Μετά τον αγώνα στις Σέρρες η αποστολή θα διαμείνει σε ξενοδοχείο κοντά στην Λαμία ενόψει του αγώνα της με την τοπική ομάδα.

Στην αποστολή συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, ενώ μεσοβδόμαδα ενδέχεται να συμπεριληφθούν σε αυτήν και οι Τσερκέζος, Λώττας, ανάλογα με την πορεία αποκατάστασης των τραυματισμών τους.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή: Λαζαρίδης, Γιαγκιόζης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Παντελάκης, Κομπογεννητάκης, Γιουρουκάκης, Βουρβαχάκης, Σμίλτος, Τσοντάκης, Σακελλαρίου, Σουμπασάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας, Ευθυμιάδης, Τσικουδάκης, Βαττής, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου