K17: Ολυμπιακός - Πλατανιάς 6-0

Την 1η νίκη στο πρωτάθλημα Super League Κ17 πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη η ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης επικράτησαν με 6-0 του Πλατανιά σ' έναν αγώνα ο οποίος διεκόπη για 7 λεπτά (στο 2ο ημίχρονο) λόγω της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κωστανάσιο στο 9', ενώ στο 33' ο Χατζηιωαννίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ξενιτίδη από τα δεξιά "έγραψε" το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη, στο 63' ο Κωστανάσιος με πλασέ σημειώνει το 2ο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 66' ο Ξενιτίδης ανεβάζει με ωραίο σουτ τον δείκτη του σκορ στο 4-0. 

Στο 68' ο Καμπετσής με σουτ πετυχαίνει το 5ο γκολ του αγώνα, ενώ στο 81' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανωλάκη ο Γκλεγκλές με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, δήλωσε: «Δεν κοιτάμε τη νίκη. Κοιτάμε την βελτίωση μας. Αυτός είναι ο στόχος. Η συνεχή βελτίωση. Κοιτάζουμε η ομάδα να δουλεύει σκληρά για να είμαστε σύντομα στο επίπεδο που θέλουμε.»

Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου (62' Αμπάρα) , Μανωλάκης, Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Χατζηϊωαννίδης (71' Βοϊλης), Πέιος, Κωστανάσιος (73' Γκλεγκλές), Ξενιτίδης (78' Νικούλης), Καμπετσής (78' Τσιριγώτης).

Πλατανιάς: Λαδάς, Γιακουμάκης, Αργυρουδάκης, Κωνσταντινίδης, Μαθιουδάκης, Καλιώρας (46' Ξενοκτιστάκης), Αμαραντίδης, Καλιτσουνάκης (87' Περίδης), Γκιουράι (46' Αναστασόπουλος), Αναγνωστόπουλος (65' Ντόις), Μερόζι (46' Γιαννακίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου