Η Λεδάκη είναι έτοιμη για επιστροφή

Έτοιμη να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να κυνηγήσει τη συμμετοχή της στις μεγάλες διοργανώσεις της θερινής σεζόν είναι η Στέλλα Λεδάκη. Η Χανιώτισσα αθλήτρια του επί κοντώ φαίνεται να άφησε πίσω της όλα τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία δυο χρόνια και δεν της επέτρεψαν να έχει συμμετοχή στις διοργανώσεις της περασμένης θερινής σεζόν.

«Πήγα στη Γερμανία όπου έκανα θεραπεία με ενέσεις τόσο στο πόδι, αλλά κυρίως στη μέση εκεί όπου επικεντρώνεται το πρόβλημα», είπε η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή και συμπλήρωσε:

«Από τον Σεπτέμβριο έχω ξεκινήσει εισαγωγικά και σταδιακά η ένταση της προπόνησης ανεβαίνει. Θέλω να κάνω ένα πέρασμα από τον κλειστό στίβο και το καλοκαίρι όχι μόνο να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακούς, αλλά να αγωνιστώ στους τελικούς των δύο σπουδαίων διοργανώσεων.

Πριν από τέσσερα χρόνια είχα χάσει για μία θέση τη συμμετοχή μου στον τελικό, τόσο στο Ελσίνκι όσο και στο Λονδίνο, οπότε φέτος θα επιδιώξω το κάτι παραπάνω». Η Λεδάκη έχει ατομικό ρεκόρ 4,50 μ. και έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μπορεί να κυνηγήσει το όριο για Άμστερνταμ και Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Νομίζω πως αν είμαι καλά σωματικά και γυμνάζονται κανονικά, τότε οι παραπάνω στόχοι είναι μέσα στις δυνατότητες μου», είπε.

Η Λεδάκη έκανε τον τελευταίο αγώνα της το χειμώνα του 2015 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου είχε περάσει τα 4,30 μ. με δανεικά κοντάρια, καθώς είχαν χαθεί τα δικά της, ενώ την ίδια σεζόν είχε ανέβει πάνω από τα 4,40 μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τα προβλήματα τραυματισμών να είναι ήδη στην καθημερινότητα της.

«Θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Λεκκό, από τις "Πλειάδες catering", που με στήριξε τη σεζόν που πέρασε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου