Η ΕΠΣ Χανίων στην εκδήλωση του Κισσαμικού

Το βράδυ της Τετάρτης (14/10) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΠΑΕ Κισσαμικός, για την απονομή του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και για την επίσημη παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων για την σεζόν 2015-2016. 

 Το τρόπαιο στην ομάδα παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γεώργιος Βούρβαχης, ο οποίος κατά την ομιλία του ανέφερε τα εξής: 

«Οφείλω να σας ομολογήσω ότι ζηλεύουν πανελλαδικά τη σοβαρή διοίκηση του Κισσαμικού! Έχετε πετύχει το θαύμα! Δίνοντας το κύπελλο τώρα στον κ. Λαζαρίδη, του είπα, εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να σου δίνω ακόμα ένα τέτοιο κύπελλο. 

Είναι ιδιαίτερη τιμή και πολύ μεγάλη χαρά για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, για το Κισσαμίτικο ποδόσφαιρο, μεγάλη επιτυχία, που αυτή η μικρομεσαία επαρχιακή ομάδα, ο Κισσαμικός, έχει κάνει -να μην πω παραμιλάει- να μιλάει γι’ αυτόν, με τις λίγες αγωνιστικές στην Β' Εθνική, όλη η Ελλάδα. 

Αυτό σας το λέω μετά λόγου γνώσεως, σε συνομιλίες που είχα σήμερα στο ΔΣ της ΕΠΟ απ' όπου και ήρθα απευθείας εδώ. Ήταν εκεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, ο οποίος μου έδωσε τα εύσημα ότι ο Κισσαμικός είναι μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. 

Και όχι μόνο, αλλά και σε άλλες έδρες που έχει παρουσιαστεί και έχει παίξει, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Σας εύχομαι να έχετε δύναμη, υγεία και να μας κάνατε υπερήφανους και χαρούμενους για άλλη μία φορά με την πολύ καλή πορεία που θα κάνετε και γιατί όχι και για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία! 

Βέβαια, εκεί τα πράγματα αλλάζουν κ. Ροκάκη, κουνηθήκατε και από την... θέση σας, καλά κάνετε! Ανεβαίνουν τα μπάτζετ, τα κασέ και απ' ότι άκουσα εδώ έχετε πάρα πολλούς χορηγούς, οπότε του χρόνου τέτοιο καιρό ίσως να έχετε πενταπλάσιο αριθμό. Σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.»

Με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για την προσφορά της ΕΠΣ Χανίων και προσωπικά του Βούρβαχη μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης: 

«Ο Γιώργος Βούρβαχης είναι δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι που έχει προηγηθεί. Θα ήθελα να τονίσω ότι χωρίς τη συμβολή και τη στήριξη του Γιώργου Βούρβαχη και της ΕΠΣΧ ίσως κάποια πράγματα να μην ήταν τα ίδια και μπορεί να μην ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή και ευχαριστούμε πολύ τον κ. Βούρβαχη.»

Τον Βούρβαχη, στην εκδήλωση, συνόδευσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Ευάγγελος Πρόκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου