Ελευθερόπουλος: "Ο Πλατανιάς μας επιβλήθηκε"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά την βαριά ήττα της ομάδας του στα Χανιά από τον Πλατανιά:

«Στις πρώτες δύο τελικές φάγαμε δύο γκολ. Όσο άσχημα τελειώσαμε το προηγούμενο ματς με τον Πανθρακικό, τόσο άσχημα μπήκαμε και σήμερα στον αγώνα, δεχόμενοι δύο τέρματα. Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να μειώσουμε στο τέλος του ημιχρόνου και να μπούμε ξανά στο ματς. 

Στο μεγαλύτερο κομμάτι, ο αντίπαλος μας επιβλήθηκε. Με αυτή την εικόνα δεν ανήκει κανείς από εμάς στην Super League! Μας δίνεται μια ευκαιρία απέναντι στην Ξάνθη να αποδείξουμε κυρίως στους εαυτούς μας πως μπορούμε να έχουμε χώρο σ’ αυτό το πρωτάθλημα. 

Η εικόνα των προηγούμενων παιχνιδιών ήταν διαφορετική, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο, αλλά σήμερα ήμασταν κακοί. Το οξύμωρο είναι πως δουλέψαμε καλά στην διακοπή, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, όμως ο Πλατανιάς μας επιβλήθηκε. 

Τον περίμενα τόσο καλό και είναι αλήθεια πως είχε ατυχία μέχρι στιγμής. Ήλπιζα να μην σπάσει σήμερα, αλλά δεν έγινε αυτό. Με το roster που έχει και τον προπονητή που έχει, θεωρώ πως μπορεί να κάνει πορεία αντίστοιχη με την περσινή του Παναιτωλικού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου