ΑΟ Κεραμειά - Μινώταυρος 1-1 (video)

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι πρωτοπόρων, ο Α.Ο. Κεραμειά αναδείχθηκε ισόπαλος με το Μινώταυρο με 1-1 στο γήπεδο των Νεροκούρου. 

Πριν την έναρξη του ματς τιμήθηκαν για την διετή αγωνιστική τους προσφορά στην ομάδα των Κεραμειών, ο Άκης Χαλκιαδάκης και ο Νίκος Τσεσμέλης, οι οποίοι πλέον αγωνίζονται στον Μινώταυρο. 

Τηρήθηκε δε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Πατσαρίκα, πατέρα των ποδοσφαιριστών Αχιλλέα και Στέλιου, ενώ ο Α.Ο. Κεραμειά αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας τη μνήμη του. 

Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, στο οποίο προηγήθηκε η ομάδα των Μουρνιών, για να ισοφαρίσει με φάουλ "φωτοβολίδα" ο Θεοδωρογλάκης. 

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το "τρίποντο" αν το σουτ του Δαμανάκη δε σταματούσε στο δοκάρι της εστίας του Μινωταύρου στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. 

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα kerameiafc.gr και τον παρακολούθησαν 150 χρήστες του internet, ενώ κατά την διάρκεια του ματς έγινε λαχειοφόρος και κλήρωση δώρου για την ενίσχυση της ομάδας των Κεραμειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου