Πλατανιάς: Η παρουσίαση εμφανίσεων, ποδοσφαιριστών

Η επίσημη παρουσίαση των νέων αγωνιστικών εμφανίσεων του Πλατανιά, αλλά και του συνόλου των 27 ποδοσφαιριστών, που αποτελούν το φετινό roster, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση, στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά, παρουσία εκατοντάδων φίλων του Πλατανιά Χανίων, Ελλήνων και αλλοδαπών, καθώς και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, τοπικών Αρχών, φορέων και χορηγών. 

Και οι τρεις εμφανίσεις, της εταιρείας Macron, με την οποία η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων συνεχίζει για άλλη μία χρονιά τη συνεργασία, απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια. Η τρίτη εμφάνιση, χρώματος μπλε, είναι... τζιν! 

Η δεύτερη εμφάνιση είναι η κόκκινη, την οποία η Χανιώτικη ομάδα φορούσε και την περίοδο 2014-2015. Τέλος, η πρώτη εμφάνιση είναι η κλασική ερυθρόλευκη, μόνο που φέτος οι ρίγες είναι οριζόντιες, αντί για κάθετες. 

Το τελετουργικό περιελάμβανε μία σύντομη αναφορά σε κάθε ποδοσφαιριστή, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, και αμέσως μετά ο κάθε παίκτης, φορώντας τη φανέλα με το όνομά του, ανέβαινε στην εξέδρα, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, και υπό τους ήχους του τραγουδιού που ο ίδιος είχε επιλέξει για τη συγκεκριμένη εκδήλωση! 

Στο τέλος παρουσιάστηκαν οι 4 αρχηγοί για τη φετινή αγωνιστική περίοδο: ο Άλκης Δημήτρης, ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ο Κώστας Μενδρινός και ο Κέβιν Ολιμπά. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε χθες στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, αλλά και στους φροντιστές του Πλατανιά Χανίων. 

Η βραδιά ξεκίνησε με «ζωντανή» μουσική από κρητικό μουσικό συγκρότημα, που έπαιξε και τον ύμνο του Πλατανιά, και ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρώνονται στο κέντρο της εξέδρας, φωνάζοντας «Πλατανιάς», την ίδια ώρα που πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα, μέρα στο κοσμοπολίτικο χωριό των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου