Πήρε τερματοφύλακα η Επισκοπή

Ο Θανάσης Γεωργίου είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής της Επισκοπής. Η σχετική ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Γεωργίου. Ο έμπειρος πορτιέρο, έχει γεννηθεί στις 21/4/1986 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε σημαντικές ομάδες όπως, η Βέροια, η Κέρκυρα, ο Διαγόρας, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟ Κρουσσώνας, η Ζάκυνθος, ο Φωκικός, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λαμία. Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες.»

Αμέσως μετά την συμφωνία με την Επισκοπή ο Θανάσης Γεωργίου είχε να δηλώσει: «Νιώθω πολύ χαρούμενος μιας και κατέληξα στην ομάδα της Επισκοπής. Θεωρώ ότι η ομάδα, παρ’ όλο που έπεσε από την Β’ στην Γ’ Εθνική, είναι άριστα οργανωμένη και μπορεί να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό για φέτος. 

Ο λόγος που επέλεξα να αγωνιστώ στην Γ’ Εθνική είναι ο κ. Νικολιδάκης όπου με τη συμπεριφορά του και τον τρόπο του, με έπεισε να έρθω και να αγωνιστώ στην ομάδα της Επισκοπής. Τέλος εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου