Θεοδωρόπουλος: Πολύ καλή η χρονιά με τον ΑΟ Χανιά

Πέρυσι στα... αλώνια της Football League, φέτος στα σαλόνια... Super League και την εμπειρία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Europa League). Ο λόγος για τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος "μεταπήδησε" το περασμένο καλοκαίρι από τον ΑΟ Χανιά στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική ιστοσελίδα Onsports. Εστιάζουμε στα σημεία τα οποία αφορούν (έμμεσα και άμεσα) την παρουσία του στην Χανιώτικη ομάδα...

Κώστα, ήρθες το καλοκαίρι στον Αστέρα και αμέσως έπαιξες βασικός στα ματς με τη Μάιντς. Πως ήταν η εμπειρία; 

«Μέσα σε έναν μήνα, έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα. Έπαιξα σε ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Αστέρα, σε ένα γήπεδο που μέχρι τότε έβλεπα μόνο στην τηλεόραση. Ήταν τεράστια εμπειρία.»

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά με τον ΑΟ Χανιά στη Football League ήρθε η πρόταση από τον Αστέρα. Πως αντέδρασες; 

«Στόχος μου μετά την καλή σεζόν στα Χανιά ήταν να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και περίμενα μια καλή πρόταση. Ωστόσο δεν περίμενα να έρθει από τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όταν μου έγινε η πρόταση, δεν το σκέφτηκα πολύ, είπα αμέσως ναι.»

Πέρυσι αγωνιζόσουν στην Football League και φέτος είσαι στη Super League. Πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές; 

«Φυσικά πρόκειται για άλλο επίπεδο. Στην Super League οι παίκτες είναι καλύτεροι και το επίπεδο δυσκολίας πολύ μεγαλύτερο. Αλλά και στην Football League είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου