Τα εισιτήρια του Απόλλων - ΑΟ Χανιά

Για την διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά (Πέμπτη 05/03/2015, 16:00) για την 2η αγωνιστική ημέρα, της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 14:00. Οι προσκεκλημένοι του ΑΟ Χανιά, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

⇢ Θύρα 1Α: 5 ευρώ (μειωμένο)
⇢ Θύρα 1B: 10 ευρώ (κανονικό)
⇢ Θύρα 2Α: 10 ευρώ (κανονικό)
⇢ Θύρα 3: 5 ευρώ (μειωμένο)
⇢ Θύρα Ε (κεντρική): 15 ευρώ (κανονικό)

Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών. Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Β, 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 10 ευρώ και για τη Θύρα Ε, 15 ευρώ. 

Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1. 

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου