Πόλο: Στην 3η θέση ο ΝΟ Χανίων

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος για την 1η φάση του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στον όμιλο Αττικής, με την 5η και τελευταία αγωνιστική η οποία πραγματοποιήθηκε χθες - Κυριακή (29/03) το απόγευμα. 

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 7 βαθμών, με την Ηλιούπολη με 8 και τον Ηλυσιακό με 10 βαθμούς να έχουν αποκτήσει προβάδισμα. 

Ωστόσο, οι δύο θέσεις για την πρόκριση στον όμιλο Ανόδου θα κριθούν στο πλαίσιο του καθοριστικού δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 24-26 Απριλίου. 

Ο Ναυτικός Όμιλος κατάφερε δύο νίκες, κερδίζοντας τον Ν.Ο. Ρεθύμνου και τον ΟΦΗ, ήρθε ισόπαλος με την Ηλιούπολη, ενώ έχασε από τον Ηλυσιακό.

Όμιλος Αττικής - Βαθμολογία:
1. Ηλυσιακός 10
2. ΓΣ Ηλιούπολης 8
3. ΝΟ Χανίων 7
4. ΝΟ Ρεθύμνου 1
5. ΟΦΗ 1

Οι δύο (2) πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 6), στη συνέχεια, συγκροτούν τον Όμιλο Ανόδου και οι υπόλοιπες (σύνολο 9) τον Όμιλο Καθόδου. Οι αγώνες και στους δύο Ομίλους θα διεξαχθούν 29-31 Μαϊου (Α' Γύρος) και 17-19 Ιουλίου (Β' Γύρος). 

Η Βαθμολογία της Α' Φάσης δεν μεταφέρεται. Στην Α1 ανέρχονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες από τον Όμιλο Ανόδου (θέσεις 1-6), ενώ οι τέσσερις (4) τελευταίες από τον Όμιλο Καθόδου (θέσεις 7-15) υποβιβάζονται στην Β' Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου