Διακάκης: "Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα"

Ο Τάκης Διακάκης θα είναι ο προπονητής της Επισκοπής, ο οποίος θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για το ματς με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. 

Ο Χανιώτης τεχνικός προπόνησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τους κυανόλευκους κι όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο του ματς με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα. Ο ίδιος πάντως, ως πρώτος προπονητής, έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου: 

«Το Σάββατο (24/01), έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι με έναν αντίπαλο που βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία, ο οποίος έχει ενισχυθεί πολύ στην παρούσα μεταγραφική περίοδο. 

Σε μια πάρα πολύ σκληρή έδρα όπως είναι αυτή του Μενιδίου, το θετικό αποτέλεσμα για μας, είναι μονόδρομος γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά, αρκεί η ομάδα να μην έχει την κακοδαιμονία που την κατατρέχει τα τελευταία ματς από τα οποία δεν παίρνουμε βαθμολογικά αυτό που αξίζουμε.»

Από την ερχόμενη Δευτέρα (26/01) θα ακολουθήσει κι εκείνος τον δρόμο του συνεργάτη του, Κώστα Ανυφαντάκη: 

«Μετά την παραίτησή μας από την τεχνική ηγεσία, παρέμεινα στις υπηρεσίες της Επισκοπής για το ματς με το Μενίδι ώστε η ομάδα να μην είναι ακέφαλη σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιγνίδι.

Πιστεύω ότι από την ερχόμενη Δευτέρα όπου μεσολαβεί και το ρεπό μας την επόμενη Κυριακή, θα είναι η κατάλληλη στιγμή, να έρθει ο επόμενος προπονητής για να έχει το χρόνο να μάθει την ομάδα ώστε να αποχωρήσω και 'γω με τη σειρά μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου