Πλατανιάς - Εργοτέλης 2-3 (φιλικό)

Φιλική ήττα για τον Πλατανιά από τον Εργοτέλη σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα, νωρίς το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε. 

Το σκορ για τον Πλατανιά Χανίων, που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις (Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ολιμπά, Γουνδουλάκης, Μαχαμάτ, Μπανανά, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Σέχου), άνοιξε στο 16' ο Τόρες με σουτ, μετά από κάθετη πάσα του Τζίλβαν. 

Το 2-0 πέτυχε στο 38' ο Τσοντάκης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου. Ο Εργοτέλης μείωσε στο 61' με σουτ του Γιουσούφ, μετά από σέντρα του Ρέντζα. Το 2-2 σημείωσε ο Χαντί στο 70' με κοντινό σουτ, μετά από πάσα του Γιουσούφ. 

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85' ο Μπαμ Μπαμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Γιουσούφ. Δοκάρι για την ομάδα του Ηρακλείου στο 27' μετά από σουτ του Μπογκντάνοφ. 

5' Ωραία συνεργασία μεταξύ Βλαχοδήμου και Τζανακάκη, με δυνατό σουτ του δεύτερου για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Γκσμπούρνινγκ.

11' Δυνατό σουτ του Μπρούνο, η μπάλα κατέληξε κόρνερ έπειτα από κόντρα πάνω σε αμυντικό του Πλατανιά.

16' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Πλατανιά, με σουτ του Τόρες.

23' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπογκντάνοφ, η μπάλα κατέληξε άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27' Δοκάρι. Έπειτα από δυνατό σουτ του Μπογκντάνοφ, η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Γκσμπούρνινγκ.

38' ΓΚΟΛ 2-0 Σέντρα του Αποστολόπουλου από δεξιά και ο Τσοντάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0.

53' Δυνατό σουτ του Μπρούνο εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61' ΓΚΟΛ 2-1 Έπειτα από σέντρα του Ρέντζα, ο Γιουσούφ με σουτ στην κίνηση μείωσε σε 2-1!

65' Έπειτα από πολύ ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων, ο Γιουσούφ έστρωσε στον Στράους, ο οποίος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Γκσμπούρνινγκ να διώξει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

70' ΓΚΟΛ 2-2 Ο Γιουσούφ από δεξιά έστρωσε στον αμαρκάριστο Χαντί, ο οποίος από το ύψους του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

75' Σουτ του Κούρεζ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

85' ΓΚΟΛ 2-3 Πέναλτι κέρδισε ο Γιουσούφ και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαμ Μπαμ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Γκσπούρνινγκ (67’ Περιστερίδης), Αποστολόπουλος (46' Ζουμπουλάκης), Αγκιλέρα (64' Ντεντάκης), Δημήτρης, Ζαραδούκας, Τέτε, Μενδρινός, Φιγκέιρα (72′ Χαλκιαδάκης), Μπεριάν (35' λ.τ. Τσοντάκης), Τζίλβαν (46' Ναζλίδης, λ.τ. 60' Τσουράκης), Τόρες (64' Γιακουμάκης).

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι (46' Καβουσάκης), Τζανακάκης (54' Καζναφέρης), Μέγι, Γιοβάνοβιτς (72' Μπουρσέλης), Πίτσος (54' Ρέντζας), Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ (54' Στράους), Βλαχοδήμος (54' Γιουσούφ), Χαντί (72' Κούρεζ), Μπρούνο (54' Μπαμ Μπαμ), Νόσκοβιτς (54' Παμλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου