Κισσαμικός - ΠΑΟ Κρουσώνα 1-1

Σε εντός έδρας απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε ο Κισσαμικός από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, με σκορ 1-1, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου. 

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Μπάτσι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από κεφαλιά του Γεωργαντζιά σε εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου.

Παρά την υπεροχή του Κισσαμικού, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Λαζαρίδης με σπουδαία επέμβαση αρνήθηκε και δεύτερη παραβίαση της εστίας του από τον Μπάτσι (40'). 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Καστελίου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση (55') με προβολή του Πέντσα, μετά από εξαιρετική ενέργεια και ιδανική σέντρα του Τσικουδάκη. 

Στο 75', σε μία από τις λιγοστές αξιόλογες φάσεις του β’ μέρους, ο Κόλλιας απέκρουσε το φάουλ που εκτέλεσε ο Κιπτίου.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2014-2015
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 6η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - ΠΑΟ Κρουσσώνα 1-1
Ημερομηνία: Κυριακή 09/11/2014
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Κισσάμου

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σπαθάρας, Κωνσταντόπουλος, Βιδάλης, Σελινιωτάκης, Βερόν (46' Κιπτίου), Λώττας, Τσικουδάκης (75' Πασιαλής), Σουμπασάκης (65' Στεφανίδης), Πέντσας.

Π.Α.Ο. Κρουσώνα (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Μασέλης, Γκαλίτσιος, Γεωργαντζιάς, Ταβλαδωράκης, Σερέτης, Γούλας (93' Στρατηγάκης), Σκουτέλης (70' Χαρίσης), Μπάτσι, Τριανταφύλλου (37' λ.τρ. Μαυρομάτης), Κρίτσας.

Διαιτητής: Σωτηριάδης Χαράλαμπος (Λασιθίου)
Α' Βοηθός: Παπαδοπετράκης Μιχαήλ (Λασιθίου)
Β' Βοηθός: Φινοκαλιώτης Εμμανουήλ (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Βαμβακίδης Αρχόνητς (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Κρίτσας (24'), Σκουτέλης (55'), Γεωργαντζιάς (60'), Ταβλαδωράκης (69'), Γούλας (82'), Λαζαρίδης (83'), Μπάτσι (87'), Βιδάλης (91').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου