Πεταυράκης: Νίκη με καλό ποδόσφαιρο στα Χανιά

Για όλους και για όλα μίλησε ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Σταύρος Πεταυράκης, στην κάμερα του OTE TV. Φυσικά αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Παρασκευής στα Χανιά. Εστιάζουμε εκεί...

Για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά: «Έχουμε κάνει ανάλυση και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου έτσι ώστε να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο.»

Για το αν περιμένουν και στα Χανιά, ότι ο αντίπαλος θα δώσει χώρο στην ΑΕΚ: «Σίγουρα, όλες οι ομάδες θα περιμένουν την ΑΕΚ πίσω.»

Για το αν έχουν μπει στο πνεύμα και στο κλίμα της Football League: «Σίγουρα, έχουμε μπει στο κλίμα γιατί τα δύο πρώτα ματς που παίξαμε -και στο Αίγιο και αυτό με τον Απόλλωνα- ήταν πολύ δυνατά και πιστεύω μας έβαλαν στο κλίμα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.»

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του ο Τραϊανός Δέλλας: «Τον ευχαριστώ πολύ. Εγώ δουλεύω στην προπόνηση. Δίνω το 100% για την ομάδα και πιστεύω ότι μέσα από την ομάδα θα ανταμειφτούμε όλοι οι παίκτες.»

Για το αν του αρέσει το γεγονός ότι ο Τραϊανός Δέλλας ζητά από τα μπακ να συμμετέχουν πολύ στο παραγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού: «Θέλω πολύ να ανεβαίνω γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα μπακ πρέπει να βγαίνουν και να δημιουργούν προϋποθέσεις για επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό μου λέει και ο κόουτς να κάνω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου