Ανυφαντάκης: "Να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη"

Το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών έρχεται (Κυριακή, 15:00) -και μάλιστα στον ολοκαίνουριο αγωνιστικό χώρο- μετά από τριών εβδομάδων αγωνιστική απραξία σε επίσημο επίπεδο. Ο προπονητής της Επισκοπής, Ανυφαντάκης, τόνισε επ' αυτού... 

«Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή Ψαχνών, μία ομάδα που είναι γνώριμη σε μας, όπως και εμείς είμαστε γι' αυτήν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που καλούμαστε να καλύψουμε ένα αγωνιστικό κενό αρκετών ημερών λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε με το γήπεδο. 

Αυτό που κάνουμε λοιπόν, είναι να αισιοδοξούμε ότι θα βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο σε ένα καινούριο γήπεδο για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη και καλούμε τον κόσμο να γιορτάσει μαζί μας το άθλημα του ποδοσφαίρου. Είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε με ανυπομονησία την Κυριακή. 

Όντως είναι λίγο παράξενο. Έχουμε δώσει 3 παιγνίδια με τον Ηρακλή κι όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να υπάρξει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Εμείς θέλουμε να βγάλουμε τα θετικά στοιχεία και να κερδίσουμε το παιχνίδι. 

Ο Ηρακλής είναι μια έμπειρη ομάδα αλλά αισιοδοξούμε ότι θα αντιτάξουμε υψηλή ένταση και ρυθμό. Ευτυχώς δόξα τω Θεώ, δεν έχουμε προβλήματα. 

Ωστόσο, έτσι κι αλλιώς, τα παιγνίδια στην Football League, είναι όλα δύσκολα. Είτε ο αντίπαλος έχει προβλήματα είτε όχι, εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί ο αντίπαλος. Το αρνητικό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι η έλλειψη παιχνιδιών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου