Χριστόπουλος: "Έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πλατανιά, Γιάννη Χριστόπουλου, μετά την φιλική αναμέτρηση του Παγκρητίου σταδίου με τον Εργοτέλη (1-1):

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία τόσο σε μένα όσο και στον προπονητή του Εργοτέλη να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και να προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό γιατί η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ωφέλησε σ’ αυτόν τον τομέα.

Έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ήθελα να πάρουν σχεδόν όλα τα παιδιά από 45 λεπτά συμμετοχής. Είδα με αντίπαλο ομάδα Σούπερ Λιγκ την εξέλιξη ορισμένων νεαρών παικτών και τι μπορώ να περιμένω τις επόμενες μέρες από αυτούς.

Είναι παροδικό. Βάσει του νέου προγράμματος τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου έχουμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια κατά σειρά με Καλλονή, Βέροια, Πανθρακικό. Συνολικά, η αλλαγή του προγράμματος νομίζω δε μας ευνοεί.

Ο Εργοτέλης έχει καλό roster με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι η διακοπή ίσως τον ευνόησε για να έχει ο Δερμιτζάκης χρόνο να δουλέψει. Είναι μια ομάδα που θα παλέψει μέχρι το τέλος όπως και εμείς και 6-7 ομάδες για τη σωτηρία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου