Στα Χανιά παρουσίασε τη νέα φανέλα το Ρέθυμνο

Την συνεργασία με την Cosmos Sport εγκαινίασε το Ρέθυμνο Aegean, χθες - Σάββατο (03/10), στο κατάστημα της εταιρείας στα Χανιά. Η Cosmos Sport είναι πλέον ο επίσημος υποστηρικτής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και χορηγός των νέων εμφανίσεων από την Adidas.

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, οι παίκτες Γιάννης Καλαμπόκης, Φάνης Κουμπούρας, Μουχάμαντ Φαγιέ και Βίνσεντ Κάνσιλ, καθώς και ο Αγορίνος που φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Τους συνόδευαν ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ, Ηρακλής Μανουκαράκης, ο αντιπρόεδρος, Μανώλης Γιαννούλης, το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Δημήτρης Τζέτζος, ενώ την Adidas εκπροσώπησε ο υπεύθυνος sports marketing Ελλάδας και Κύπρου, Αλέξης Μποντικούλης.

Την συνεργασία χαιρέτισε και ο μεγαλομέτοχος της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Κωστής Ζομπανάκης, που ευχαρίστησε την Cosmos Sport και την Adidas για την σημαντική αυτή χορηγία και τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα η ανάπτυξη τέτοιων σχέσεων με επιχειρήσεις από όλη την Κρήτη που δίνουν μεγαλύτερη δυναμική στο μπάσκετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου