Πανακρωτηριακός - Παγχανιακός 7-0

Καταιγιστικός ήταν ο Πανακρωτηριακός, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Καθιανών, με αντίπαλο τον Παγχανιακό, με τον Μπαδιεριτάκη να σκοράρει τα τέσσερα (4) από τα επτά (7) τέρματα της ομάδας του Ακρωτηρίου. Η ενημέρωση για το ματς μέσω της ιστοσελίδας του Πανακρωτηριακού:

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε από την αρχή της αναμέτρησης την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 19' ο Αγνατής με σέντρα από αριστερά σημάδεψε τον Μπαδιεριτάκη, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Στη συνέχεια, στο 26' ο Μποχώνης με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα γράφοντας το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του α' μέρους.

Εκρηκτικός στο πρώτο 15' της επανάληψης ο Πανακρωτηριακός σημείωσε άλλα πέντε (5) τέρματα και συγκεκριμένα στο 46' ο Γιανολάρης πέρασε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Μπαδιεριτάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 48' έπειτα από σέντρα του Παντελακάκη, ο Μπαδιεριτάκης σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, όμως στο επόμενο λεπτό, ο Μποχώνης κέρδισε πέναλτι και αποβολή του αμυντικού, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 4-0.

Στο 52' και πάλι ο Γιανολάρης σέρβιρε και ο Μπαδιεριτάκης με σουτ έκανε το 5-0, ενώ στο 57' ο Μποχώνης με κάθετη πάσα έχρισε τον Μπαδιεριτάκη σκόρερ για 4η φορά (6-0).

Στο 60' ύστερα από σέντρα του Πλατώνη και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα, ο Μπαδιεριτάκης σούταρε χωρίς επιτυχία, αλλά στην επαναφορά ο Λυχνάκης τσίμπησε την μπάλα και έγραψε το τελικό 7-0.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Παντελακάκης (54' Καλλέργης), Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Μπικάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, (65' Μιχαλακόπουλος), Γιανολάρης, Αγναντής, Μπαδιεριτάκης (65' Πενταράκης), Λυχνάκης.»

Διοργάνωση: 1η κατηγορία ποδοσφαίρου Νομού Χανίων
Διοργανώτρια: Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων
Αγωνιστική περίοδος: 2014-2015
Όμιλος: 1ος
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: Πανακρωτηριακός - Παγχανιακός 7-0
Σκόρερ: Μπαδιεριτάκης (4), Μποχώνης (2), Λυχνάκης

Ημερομηνία: Κυριακή 12/10/2014
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Καθιανών

Διαιτητής: ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΚΗΣ Α.
Βοηθοί: ΚΑΤΣΑΡΟΣ - ΔΑΡΑΚΗΣ
Παρατηρητής: ΓΡΥΛΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου