Κέρκυρα - Πλατανιάς 1-2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη -δεύτερη διαδοχική, μετά το 1-0 επί της Ξάνθης- για την ομάδα του Πλατανιά στο νησί των Φαιάκων, με 1-2, επί της Κέρκυρας. Η Χανιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Ναζλίδη.

Η Κέρκυρα ισοφάρισε στο 25' με σουτ στην κίνηση του Μαρκόβσκι. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Αγκιλέρα στο 58ο λεπτό με κοντινό σουτ, μετά από φάση διαρκείας και γύρισμα του Αποστολόπουλου. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς (71' Κοντός), Κανακούδης, Μπεν Σαμπάτ, Ανδρεόπουλος (61' Ρόχας), Ομπράντοβιτς (71' Καϊκούτ), Γκόμες, Χαβίτο, Μαρκόβσκι.

Στον πάγκο: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Κρητικός, Ντιμιτρόφσκι.

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (30' λ.τ. Αποστολόπουλος), Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Αγκιλέρα, Ζαραδούκας (79' λ.τ. Μενδρινός), Τζίλβαν, Τσουράκης, Ναζλίδης (72' Τέτε).

Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Μπεριάν, Τόρες, Φιγκέιρα.

Κίτρινες κάρτες έλαβαν οι Μαραγκός, Γκόμες από την Κέρκυρα και οι Ναζλίδης, Αγκιλέρα, Ζαραδούκας από τον Πλατανιά Χανίων.

Διαιτητής: Γιώργος Λιαχούδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας), βοηθοί: Κώστας Ποντίκης (Ε.Π.Σ. Πρέβεζας), Χρήστος Μαγιάννης (Ε.Π.Σ. Άρτας), 4ος διαιτητής: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Ε.Π.Σ. Κορινθίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου