Επισκοπή - Αχαρναϊκός 1-1

Στο 1-1 έμεινε η Επισκοπή κόντρα στον Αχαρναϊκό στο ματς πρεμιέρας για την Football League. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 49ο λεπτό (Παπατόλιος), αλλά η Επισκοπή ισοφάρισε με τον Φώτη Δουμάνη στο 53'.

Και τα δύο γκολ ήταν καταπληκτικά. Στο 49' μετά από κερδισμένο κόρνερ των φιλοξενουμένων, ο Γιέσιτς έβγαλε για τον Παπατόλιο, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Επισκοπή απάντησε μ’ ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ! Ο Φώτης Δουμάνης βρέθηκε από έξω αριστερά και μ’ ένα εντυπωσιακό σουτ, έστειλε την μπάλα στο απέναντι "Γ" της εστίας του Παγουδή που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Πρωτάθλημα: Football League
Σεζόν: 2014-2015
Όμιλος: 1ος
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Επισκοπή - Αχαρναϊκός
0-1 Θάνος Παπατόλιος (49')
1-1 Φώτης Δουμάνης (53')

Ημερομηνία: Κυριακή 12/10/2014
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Δημοτικό Επισκοπής

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας, Λάμπρου, Μποτωνάκης (55' Δρακάκης), Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (86' Σπανός), Νικόλτσης (79' Βιτώρος), Δουμάνης, Ράντοβιτς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Βαζάκας): Παγουδής, Μωυσιάδης, Ζώνας, Γιέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης (93' Καλογερόπουλος), Ιωαννίδης (89' Εμέκα), Μανουσάκης Δ. (80' Ταμπάκης), Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Καλαμιώτης

Διαιτητής: ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Πειραιά)
Α' Βοηθός: ΣΥΝΙΟΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Πειραιά)
Β' Βοηθός: ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αθηνών)
4ος: ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Χανίων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου