Κισσαμικός: Ξεκίνημα με νίκη

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Κισσαμικός επικρατώντας με 3-1 στο Μάλεμε της Νέας Ιωνίας παρουσία περίπου 500 φιλάθλων. Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για την Χανιώτικη ομάδα αφού πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Πασιαλής άνοιξε το σκορ μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 21' ο Λώττας πέτυχε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Νέα Ιωνία μείωσε στο 53' με πέναλτι του Ρόππα, για να "σφραγίσει" τη νίκη ο Κισσαμικός ο Σουμπασάκης στο 86ο λεπτό, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Το φιλμ της αναμέτρησης σύμφωνα με την σελίδα του Κισσαμικού στο facebook:

1' ΓΚΟΛ: Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Πασιαλής εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα της Νέας Ιωνίας, έπειτα από κεφαλιά του Πέντσα, και με πλασέ σε κενή εστία ανοίγει το σκορ (1-0).

4' Σέντρα του Μποτωνάκη κεφαλιά του Σελινιωτάκη άουτ.

21' ΓΚΟΛ: Από ωραία ενέργεια του Βιδάλη ο Λώττας με πλασέ από δύσκολη γωνία πετυχαίνει το 2-0.

26' Σουτ του Καραγιάννη αρκετά έξω από την εστία.

34' Σέντρα του Αχμέτ γυριστό σουτ του Σαντριά, ο Κιπτίου διώχνει σωτήρια μπροστά από τον Χλωρό.

46' Ατομική ενέργεια του Λώττα και σουτ που καταλήγει άουτ.

49' Δυνατό σουτ του Τσερκέζου στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

53' ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Νταϊφώτη στον Π. Καραχάλιο που βρίσκεται στο έδαφος μετά απο "μονομαχία" με τον Καβρουνιάρη, με τον ρέφερι Βισκαδούρο να καταλογίζει πέναλτι εν μέσω διαμαρτυριών. Ο Ρόππας ανέλαβε την εκτέλεση μειώνοντας σε 2-1.

60' Φάουλ του Λώττα κεφαλιά του Κιπτίου άουτ.

61' Σε σουτ του Πασιαλή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

70' Σουτ του Πασιαλή μπλοκάρει ο Παναγιωτόπουλος.

77' Ο Καραγιάννης "έκλεψε" τη μπάλα από τον Πασιαλή κι έβγαλε μπαλιά στον Χλωρό, που έστρωσε στον Π. Καραχάλιο, το πλασέ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Λαζαρίδης.

82' Από μπαλιά του Κιπτίου ο Πασιαλής βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει, με τον Παναγιωτόπουλο να αποκρούει.

83' Σέντρα του Κιπτίου κεφαλιά του Μπάτζιο άουτ.

86' ΓΚΟΛ: Ο Πέντσας κερδίζει την μπάλα από τον Τερλελή και βγάζει ιδανική σέντρα για τον νεοεισελθόντα Σουμπασάκη, που με κεφαλιά κάνει το 3-1.

87' Σουτ του Τσικουδάκη προσκρούει στο κάθετο δοκάρι.

93' Ο Πέντσας βγαίνει μόνος απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο και προσπαθεί να τον "κρεμάσει", με τον τερματοφύλακα της Νέας Ιωνίας να διώχνει σε κόρνερ.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2014-2015
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Νέα Ιωνία 3-1
Ημερομηνία: Κυριακή 14/09/2014
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: Δημοτικό Μάλεμε

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Καρβουνιάρης, Σελινιωτάκης, Βιδάλης, Κιπτίου, Μποτωνάκης, Λώττας (81' Μπάτζιο), Πασιαλής (85' Σουμπασάκης), Βλάχος (59' Τσικουδάκης), Πέντσας.

Νέα Ιωνία: Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας (83' Σινάνη), Τερλελής, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Π. Καραχάλιος, Τύρπος, Χλωρός, Α. Καραχάλιος (72' Πετούσης), Ερέκη (29' Σαντριάς)

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Γαρεφαλάλης (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Μαυρουδής (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Βαμβακίδης Αρχόντης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Τερλελής (23'), Βλάχος (30'), Σελινιωτάκης (38'), Π. Καραχάλιος (42'), Καραγιάννης (43'), Καρβουνιάρης (53'), Τύρπος (57'), Τσικουδάκης (76')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου