ΑΟΧ: Θετική πρεμιέρα για την Κ19 (video)

Θετική εμφάνιση με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον από την Κ19 του ΑΟ Χανιά που αντιμετώπισε την Κυριακή το πρωί στην Μοναχή Ελιά τον Αστέρα Χαλέπας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου της ΕΠΣΧ.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή, ενώ στο 13ο λεπτό μετά από ωραίο κοντρόλ και σουτ του Λεβεντάκη η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 45' ο Άστέρας Χαλέπας άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Μαυριγιαννάκη και πάσα του Μπακατσάκη ο Παπαδάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 έγινε στο 71'. Ο Παρέλλης έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Λεβεντάκης με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο 81' ο ΑΟΧ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσισβίλη. Παρ’ όλα αυτά όμως είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη, όμως το σουτ του Παρέλλη στο 90' βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Αστέρας Χαλέπας (Μπονατάκης): Χαιρετάκης, Βασιλογιαννάκης, Τσενακάλ (70' Ζαραφείδης), Χριστουλάκης, Σταυρουλάκης, Κυπραίος, Σταμπουλής (Αποστολάκης), Μπακατσάκης, Μαυριγιαννάκης, Μαθιουδάκης (46' Προεστάκης), Παπαδάκης.

ΑΟ Χανιά (Καφούσης): Αρχοντάκης, Κούγκουλος, Μαρινάκης, Φυντικάκης, Ρενιέρης, Βαγενάς (63' Κουτσισβίλη), Αργυρουδάκης (73' Χατζηδάκης), Τατάροφ, Λεβεντάκης, Άννινος, Παρέλλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου