Χριστόπουλος: "Ίσως την άλλη εβδομάδα..."

Διαβάστε και δείτε σε video τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων αμέσως μετά την φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά (2-0) χθες στο Καρπενήσι...

Γιάννης Χριστόπουλος (προπονητής Πλατανιά): «Χαίρομαι που έστω και σαν αντίπαλοι βρεθήκαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Νόμιζα σαν να ήταν ένα εσωτερικό μας δίτερμα. Εμείς αργήσαμε συνειδητά την ενίσχυσή μας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ καλός στο α' ημίχρονο.

Οι περισσότεροι παίκτες είναι μαζί 2-3 χρόνια. Εύχομαι στους παίκτες του και τον κ. Πετράκη να έχουν υγεία. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε πότε θα τελειώσει η μεταγραφική ενίσχυση. Ίσως την άλλη εβδομάδα να κάνουμε κάποιες κινήσεις.»

Γιάννης Πετράκης (προπονητής ΠΑΣ)

Για το αποτέλεσμα: «Δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα για μένα, γιατί θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα και διαφορετικά. Σημασία έχει ότι τα παιδιά προσπαθούν και δείχνουν καθημερινά καλά δείγματα γραφής.

Είμαστε όμως ακόμα στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το ματς αυτό και τα επόμενα, στόχο έχουν να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε καλά την ώρα που πρέπει.»

Για τα θετικά κι αρνητικά που εντόπισε: «Ένα βασικό στοιχείο για μας είναι ότι δεν αλλάξαμε πολύ σαν ομάδα και είμαι κι εγώ από πέρυσι και ξέρω πράγματα.

Επομένως η φιλοσοφία και η φυσιογνωμία μένουν ίδια και προσπαθούμε να τα εμπλουτίζουμε. Χρειαζόμαστε όμως πολλές βελτιώσεις με την μπάλα, κάτι που δουλεύουμε καθημερινά.»

Για το στυλ παιχνιδιού στο α' ημίχρονο: «Όλη μας η μέριμνα είναι το πώς θα γίνουμε επικίνδυνοι και αν μπορεί αυτό να γίνει με αλλαγές παιχνιδιού η βαθιές μπαλιές δεν πρέπει να χάνουμε την ευκαιρία. Είναι σημαντικό να ξέρουμε να αξιοποιούμε τις συνθήκες. Είχαμε καλές επιλογές και στοιχεία καλής κυκλοφορίας μπάλας.»

Για τον Φατιόν που δεν έπαιξε και τους υπό δοκιμή παίκτες: «Δεν πήραμε ακόμα αποφάσεις, όλοι είναι ακόμα υπό αξιολόγηση.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου