Κισσαμικός: Φιλική νίκη στις Μουρνιές

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Μουρνιών ο Κισσαμικός επιβλήθηκε του Μινωταύρου με 6-1. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Στεφανίδης με "λόμπα", για να ισοφαρίσει στο 38' ο Νταγκουνάκης.

Στο 41' ο Πασιαλής με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 52ο λεπτό ο Τσικουδάκης έκανε ωραία ατομική ενέργεια και από σέντρα δική του ο Γκούντελος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Στο 59' ο Μπάτζιο, στο 71' ο Σμίλτος με πέναλτι και στο 82' ο Κιν πέτυχαν ακόμα τρία γκολ, για να κλείσει το σκορ στο 1-6. Δοκάρι στο 31ο λεπτό είχε ο Κόντη. Μετά από αρκετό καιρό, που απουσίαζε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, επανεμφανίστηκε ο Ζαχαρίας Κομπογεν- νητάκης.

Διαιτητής: Αντ. Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Μπαταγκιώνη - Ι. Κουρκουμελάκης

Μινώταυρος: Αρχοντάκης, Καράκης, Σύρμος, Κελαΐδης, Χατζόπουλος, Δοντσίδης, Περαθωράκης, Γκούντελος, Καλαϊτζάκης, Νταγκουνάκης, Περδικάκης.

Έπαιξαν στο β' μέρος και οι Κελαϊδάκης, Καλέλλης, Μιχάκης, Κουνάκης, Σουχλάκης, Γιαννακίδης, Στυλιανουδάκης, Τρουλλινός.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Μποτωνάκης, Ενγκουέμ, Πασιαλής, Χατζηλιόντας (20' Ψαράκης), Κόντη, Στεφανίδης (α' ημίχρονο).

Βλαχάκης, Λευτέρης Κομπογεννητάκης, Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης (75' Κοκάκης), Χολέβας, Κουμπρόγλου, Σμίλτος, Μπάτζιο, Ανιάνγκμε, Τσικουδάκης, Ψαράκης (78' Βαρδάκης), Κιν (β' ημίχρονο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου