Χαλέπα: "Νίκη που δίνει ελπίδες"

Ο Αστέρας Χαλέπας υποδέχθηκε το Σάββατο, στο γήπεδο Καθιανών, την ομάδα των Σφακίων για την 20η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας Χανίων και επικράτησε με 2-1. Η ενημέρωση για το ματς μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας της Χαλέπας:

«ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΣΦΑΚΙΑ 2-1

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αλλά και με στιγμές απίστευτης επιπολαιότητας που σε έστελναν για υπογλώσσια (όπως το γκολ των Σφακίων), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη επί της πάντα αξιόμαχης και ευπρεπούς ομάδας των Σφακίων.

Ο Αποστολάκης με κεφαλιά στο 31' ύστερα από σέντρα του Μαυριγιαννάκη άνοιξε τι σκορ. Το δεύτερο γκολ τη ομάδας μας πέτυχε στο 47' με κοντινό πλασέ ύστερα από ωραίο συνδυασμό και ομαδική προσπάθεια ο «συνήθης "ύποπτος" Γιώργος Σταμπουλής , ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 80'.

Πάντως οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με λιγότερους ποδοσφαιριστές, αφού ο διαιτητής απέβαλε τον Καζέλη από τον Αστέρα με δεύτερη κίτρινη και δύο παίχτες της ομάδας των Σφακίων.

Κώστας Ανδρεαδάκης (προπονητής): Χαιρετάκης, Παπουτσής, Ασλανίδης, Βασιλικάκης, Καζέλης, Βασιλογιαννάκης, Κυπραίος, Αποστολάκης, Μπουλής, Μαυριγιαννάκης, Σταμπουλης (80' Μαλεκάκης), Μακρυγιαννάκης,Τσοντάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου