Σκόρδας: Αλλοίωση αποτελέσματος στα Χανιά

Συνέντευξη για όσα αφορούν τον Άρη παραχώρησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό nova sport FM 94,6 ο Λάμπρος Σκόρδας. Θα εστιάσουμε στις δηλώσεις του για το ματς των "κιτρίνων" στα Χανιά με τον Πλατανιά...

Για τα όσα έγιναν στα Χανιά: «Στα Χανιά υπήρχε μία πρωτοφανής αλλοίωση αποτελέσματος. Εσείς βλέπετε κάτι διαφορετικό; Ήταν ένα παιχνίδι που κρινόταν πιθανώς να παραμείνει η ομάδα στην κατη- γορία.

Ο Άρης προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα ήταν καλύτερη και, λόγω κάποιων αποφάσεων, πήγαν να μας καταδι- κάσουν.»

Για την φάση του νικητήριου γκολ του Πλατανιά: «Ο βοηθός ήταν έξι μέτρα από τη γραμμή και πρέπει να έχει μάτια… σαύρας για να καταλάβει τι έγινε εκεί. Στον Nova ΣΠΟΡ FM Χανίων δήλωσε ότι ξεγελάστηκε και παραδέχεται ότι έκανε λάθος.

Δεν είναι ένα οφσάιντ, αφού μιλάμε για ένα γκολ που δεν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή και φεύγει για τη σέντρα. Έπρεπε να σκεφτεί αν ήταν γκολ. Δεν μιλάμε για ένα λάθος. Όταν αυτή η ιστορία ξεπερνάει τα όρια, ο Άρης δεν είναι σύλλογος του επιπέδου "πέστε κάτω".

Σε ένα παιχνίδι Άγιαξ - Τβέντε μπήκε ένας οπαδός χτύπησε τον τερματοφύλακα και ο διαιτητής απέβαλε τον παίκτη και η ομάδα του σηκώθηκε και έφυγε, και το ματς επαναλήφτηκε. Θα έπρεπε να σκεφτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο αν θέλει να κερδίσει από αυτό.

Έχει δώσει πέντε διαφορετικά φάουλ που δεν είναι κανένα. Ο κ. Μάνταλος έχει κάνει τεράστια λάθη, επέτρεψε να μπαίνουν αστυνομικοί και να χτυπούν τους παίκτες. Απαγορεύεται να χτυπάει ένας διαιτητής παίκτες, όπως ο Μπακασέτας και τον γυμναστή της ομάδας μας.

Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν μπορεί να ορμάει ο διαιτητής. Το "πάμε να φύγουμε κύριοι", κολλάει στο γεγονός ότι δεν μπορεί να χτυπάει ο διαιτητής τους παίκτες, να επιτρέπει στα ΜΑΤ να μπουν στο γήπεδο που είναι χώρος εργασίας για τους παίκτες.

Μιλάμε για πρωτοφανή συμπεριφορά των διαιτητών, με τον Μάνταλο να μην αποβάλει όσους πρέπει να αποβάλει. Γύρισε μετά από 15 λεπτά από τα αποδυτήρια και απέβαλε τους ποδοσφαιριστές που είχαν τη μικρότερη συμμετοχή στα περιστατικά.

Αν του το είπε ο βοηθός έπρεπε να γράψει ότι ο βοηθός του είπε: "της... μάνας του κτλ". Είναι υποχρεωμένος να τα γράψει στο φύλλο αγώνα, αφού έτσι λέει ο κανονισμός. Έπρεπε να αναφέρει και τα ονόματα των παικτών και το τι του είπε ο καθένας ξεχωριστά.

Έχετε δει σε άλλη χώρα ομάδα, όπως είναι στην Ελλάδα ο Άρης, να έχει άσχημη διαιτησία σε κάθε αγωνιστική. Η προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση να στρώσει η ομάδα και να τα καταφέρει αντιμετωπίζεται με άλλους τρόπους. Όταν κάποιος παίρνει μία τέτοια απόφαση και καταδικάζει μία ομάδα, ή παρατάει το σημαιάκι του ή τα παίρνει από κάπου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου