Πλατανιάς: "Τσίκνισαν" στο Μάλεμε

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει έμφαση, για ακόμη μια μέρα, σε θέματα τακτικής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων.

Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα ο Ζαραδούκας και ο Ζουμπουλάκης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μενδρινός, Ναζλίδης, Σιαλμάς. Θεραπεία ακολούθησαν ο Καζναφέρης και ο Κατάι.

Όσον αφορά τον Καζναφέρη, υπενθυμίζεται ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου δύο εβδομάδες.

Ανάλογο χρονικό διάστημα αναμένεται να απουσιάσει και ο Κατάι, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση, μέλη της Διοίκησης, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και φροντιστές, "τσί- κνισαν" στο Μάλεμε, όπως το έθιμο επιτάσσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου