Άρης: Χωρίς Πουλίδο στα Χανιά

Χωρίς τον Ρουμπέν Πουλίδο θα αγωνιστεί ο Άρης στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (17:15) με τον Πλατανιά. Ο Ισπανός στόπερ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει και τον επίσης τραυματία Πέτρο Καμινιώτη, που υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Γιαννίτση, που δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά.

Στις προπονήσεις μετέχει και ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση. Μεγάλο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δοκιμάζει σχήματα εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά και προβληματίζεται κυρίως σε ότι αφορά τη μεσαία γραμμή.

Ο τεχνικός των κιτρίνων σκόπευε να χρησιμοποιήσει τον Ρουμπέν Πουλίδο σε ρόλο αμυντικού χαφ (είχε παίξει με επιτυχία τον ρόλο αυτό στο ματς με τον Παναιτωλικό), αλλά τα σχέδιά του ανατράπηκαν από τον τραυματισμό του Ισπανού.

Θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Σουνάς, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Τσιάρας και Οικονομόπουλος. Οι "κίτρινοι" θα προπονηθούν αύριο στις 15:00 στο Νέο Ρύσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου