Παναιγιάλειος: η 11άδα με ΑΟ Χανιά

Με 11άδα... Καλλιθέας θα παραταχθούν κόντρα στα Χανιά οι «μελανόλευκοι». Μετά την κοπή της πίτας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, η σημερινή και τελευταία προπόνηση έγινε μεσημέρι, αντί για πρωί που γίνεται συνήθως, με τους παίκτες του Παναιγιαλείου να κάνουν το καθιερωμένο χαλάρωμα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανιά.

Οι Αιγιώτες, μετά τις δύο διαδοχικές νίκες, ευελπιστούν κόντρα στους Κρητικούς να... τριτώσει το καλό και να μπουν στη τετράδα, αφού με τρίποντο θα... σκαρφαλώσουν πάνω από τον προσεχή τους αντίπαλο.

Εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Λαζανάς, Αργυρόπουλος, Μπαλτιμάς, λόγω τραυματισμών και ο Τσάπαλος ο οποίος είναι ανέτοιμος. Αναφορικά με το αρχικό σχήμα οι τελευταίες δοκιμές του Νίκου Κουρμπανά έδειξαν ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα στην Καλλιθέα.

- Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανδρούτσος, με τετράδα στην άμυνα τους Γκοτσούλια (αριστερά), Σταμόγιαννο (αριστερά) και Ιωάννου, Ακπαρίδη (στόπερ).

- Στο κέντρο ως καθαρόαιμος «κόφτης» θα παίξει ο Νάστος με εσωτερικούς χαφ τους Ουρτάδο και Κοιλιάρα.

- Την τριάδα της επίθεσης θα συνθέσουν οι Μπούνας δεξιά, Ατματσίδης αριστερά και τον Κατσικοκέρη κορυφή.

Διαθέσιμοι είναι ακόμα και οι Καλλιακμάνης, Αγουρίδης, Σανδραβέλης, Σούλης, Διαμαντόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Χρυσοφάκης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, εκ των οποίων δύο θα μείνουν εκτός 18άδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου