Φιλικό: Επισκοπή - Προμηθέας Λάρισας 4-1

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασία της στα 3-5 πηγάδια Νάουσας έδωσε η Επισκοπή σήμερα το απόγευμα, με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα Λάρισας επικρατώντας με 4-1.

Στο φιλικό αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής και αυτοί που έμειναν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άρη. Στο παιχνίδι αυτό επίσης αγωνίστηκαν οι νεαροί υπό δοκιμή:

* Μ. Λιονάκης, 19 ετών από Χανιά. Αγωνιζόταν στον Κισσαμικό κι έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας μέχρι σήμερα.

* Λ. Μιχαηλίδης, ο οποίος έχει εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, είναι 18 ετών, από την Δράμα και αγωνιζόταν στην ΑΕ Καλαμπακίου και...

* Γ. Παπαϊωάννου, 19 ετών. Έπαιζε στην ομάδα του Τυρνάβου.

Τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης σημείωσαν οι: Βελονάκης (47’, 58’, 60’) και Παπαϊωάννου 75’. Για τους Λαρισαίους μείωσε στο τελικό 4-1 ο Μαυρομάτης στο 78ο λεπτό.

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Λαμπρόπουλος, Κονονένκο, Λιονάκης (υπό δοκιμή), Μαραθιανός, Παπαϊωάννου (υπό δοκιμή), Τριχάκης, Μιχαηλίδης (υπό δοκιμή), Φραντζεσκάκης, Περκέτσι, Πουλάκης, Βελονάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου