Πρωταθλητής Ελλάδος ο Κακαβελάκης

Μετά το 2011 ως παίδας και το 2012 ως έφηβος, για 3η συνεχόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Πρωτωθλητή Ελλάδας στο ΜΤΒ ο Γιάννης Κακαβελάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Καρπενήσι από 19-21 Ιουλίου.

Στον αγώνα των εφήβων, ο Κακαβελάκης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης παίρνοντας ξεκάθαρα την πρωτιά, ενώ ο συναθλητής του Δημήτρης Κοπανάκης που αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα τερμάτισε 21ος.

Στην κατηγορία των παίδων, ο Δημήτρης Καλλιβρετάκης άγγιξε το μετάλλιο, όμως μια πτώση στα τελευταία 200 μέτρα τον έφερε τελικά στην 4η θέση, μόλις 4 δευτερόλεπτα από τον τρίτο αθλητή. Στην ίδια κατηγορία ο Φοίβος Νερατζάκης ήταν 12ος και ο Κωνστανίνος Κανουπάκης 25ος.

Την ίδια ημέρα στον αγώνα των γυναικών, η Μαρίνα Παραγυιού κατετάγη 16η. Στον αγώνα σκυταλοδρομίας (Team Relay), για τον ΤΑΛΩ έτρεξαν οι Μαρίνα Παραγυιού, Μιχάλης Κορτσιδάκης, Δημήτρης Καλλιβρετάκης και Γιάννης Κακαβελάκης και η ομάδα τελικά κατέλαβε την 4η θέση.

Την τρίτη ημέρα στον αγώνα των ανδρών την καλύτερη θέση για τον ΤΑΛΩ πήρε ο Δημήτρης Ροβάκης (12ος), ενώ ακολούθησαν οι: Χρήστος Μπαλλής (17ος), Μ. Κορτσιδάκης (21ος), Αλέξανδρος Κουπατσιάρης (40ος), Κώστας Ορφανουδάκης (59ος), Αλέξανδρος Σταυρουλάκης (60ος).

Τέλος, στον αγώνα κατάβασης (Down Hill), ο Αλ. Σταυρουλάκης κατέλαβε την 9η θέση. Ο ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τον χρυσό του χορηγό ΑΝΕK LINES και τους χορηγούς: IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa, Μικρό CAFÉ-νείο, κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου