Επισκοπή: Ταξιδεύει για Νάουσα

Η αποστολή της Επισκοπής ταξιδεύει σήμερα το βράδυ ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά με το πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ για τον Πειραιά και από εκεί οδικώς για την Νάουσας. Στην αποστολή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας συμμετέχουν 27 ποδοσφαιριστές:

Κελαϊδής Ο, Κελαιδής Α, Καλογεράκης, Λαμπρόπουλος, Βιδάλης, Κονονένκο, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Μιχελιδάκης, Βουρβαχά- κης, Δελήμπασης, Σουμπασάκης, Ανωγειαννάκης, Γκονζάλες, Μανουσάκης, Πουλάκης, Σελινιωτάκης, Τάντιτς, Φρατζεσκάκης, Τριχάκης, Βελονάκης, Ντακούντο, Ντιαλό, Ντάρκο και οι νεαροί Περκέτσι, Λιονάκης και Κιμιωνής Λ.

Το Ξενοδοχείο «Ακρόριον» όπου θα καταλύσει η αποστολή, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου, αλλά και το προπονητικό κέντρο βρίσκονται στις πλαγιές του Βερμίου όρους, σε υψόμετρο 1269 μέτρα και μόλις 2 χιλιόμετρα από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού, προπονητικού κέντρου και στην διάθεση της ομάδας θα υπάρχουν, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11x11 (φυσικό χλοοτάπητα), ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 κι γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου.

Σε απόσταση 3 χλμ. υπάρχουν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11x11 (φυσικό χλοοτάπητα), ενώ στην διάθεση της Επισκοπής θα υπάρχει λεωφορείο 28 θέσεων για μεταφορά προς τα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου